Duco en Cor Westalnd Kerstpakket

Over Westland Kerstpakketten

Je personeel en zakenrelaties bedanken voor hun inzet tijdens de gezelligste periode van het jaar: de kerstdagen. Hoe wij vinden dat je deze feestdagen nog gezelliger kunt maken? Door het overhandigen van unieke, leuke en lekkere  kerstpakketten waar een ieder ook écht wat aan heeft. Een extra glimlach tijdens de feestdagen, waardering voor het harde werken en bouwen aan de werkrelatie. Samen met ons gaan wij, Cor en Duco, hiervoor zorgen.

Twee vrienden die met een idee rondliepen om samen te gaan ondernemen. Zo is Holtman & Tuinenga ontstaan.

In 2018 zijn wij gestart met de verkoop van kalkoenen aan consumenten: een delicatesse tijdens de kerstdagen om te serveren tijdens het diner. Onze producten werden bekend op de zakelijke markt waardoor bedrijven deze wilden geven als kerstpakket aan hun personeel.

Gedurende de jaren nam de vraag vanuit de zakelijke markt toe waardoor wij besloten om in de kerstpakketten te stappen. Hierdoor konden wij naast food ook non-food gaan aanbieden. Sinds 2020 zijn wij hiermee gestart onder de naam LekkereKalkoen.nl.

Omdat de vraag naar unieke, leuke en lekkere kerstpakketten enorm was, hebben wij besloten om de kerstpakketten voort te zetten onder een andere naam, namelijk Westlandkerstpakket.nl. Op die manier is voor onze klanten duidelijker wat welk bedrijf nu precies doet.

De kernwaarden waar wij voor staan is dat de klant te allen tijde kwaliteit moet ervaren. Kwaliteit van onze producten, dienstverlening en communicatie. Dat de klant zelf de regie heeft om hun wens in vervulling te laten gaan. Dat er geïnvesteerd wordt in de werk- en zakenrelaties met een uniek bedankje; het kerstpakket.

Het verzorgen van een glimlach op het gezicht van het personeel en de zakenrelaties, namens de werkgever, tijdens de gezelligste periode van het jaar met unieke, leuke en lekkere kerstpakketten waar iemand ook écht iets aan heeft. Dat is Westlandkerstpakket.nl

Voel je welkom om de mogelijkheden te verkennen hoe wij jou kunnen helpen aan kerstpakketten die passen bij jouw wensen en bedrijf.

We staan klaar om je te helpen.

Fijne Feestdagen toegewenst.

Cor & Duco

Wat klanten zeggen over Westland Kerstpakketten

Deze bedrijven gingen je voor

Tot nu toe

2.579

Kerstpakketten geleverd

Leuke en unieke kerstpakketten! De keuze is reuze. Weleens gedacht aan een verse kalkoen? Eventueel gecombineerd met andere food of non-food producten? Je kunt ook producten voorzien van jouw bedrijfslogo voor een extra bijzondere uitstraling.