Over Westland Kerstpakket

Westlandkerstpakket.nl is ontstaan uit My Events, een leverancier in evenement voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Onze focus: zorgen voor een onbezorgd moment, een moment van ultiem geluk, voor onze klanten. En of dat nu met een evenement is, of met een ultiem kerstgeschenk… Wij zijn er voor jou, zodat jij naar niets, maar dan ook echt niks, hoeft om te kijken.

In de zomer zijn er evenementen. In de winter is dit vele malen minder. Wel zijn er feestdagen in de winter. De vraagstelling was dan ook: hoe kunnen wij klanten blijvend voorzien van onze dienstverlening?

In 2018 verkochten wij ons eerste kerstpakket. Al snel groeide dit uit tot een klantenbestand met toonaangevende bedrijven, binnen én buiten Westland. En daar worden wij dan weer heel blij van.

Waar wij het allemaal voor doen? Wij worden blij van een glimlach op jouw gezicht, bij het geven van een geschenk aan medewerkers en/of zakenrelaties. Wij worden blij van de glimlach die dat bezorgt bij degene die het krijgt. Kerst. Het is niet voor niets de ‘happiest time of the year’.

Hoe wij vinden dat je deze feestdagen nog gezelliger kunt maken? Door het overhandigen van een uniek, leuk én lekker kerstpakket. Niet zomaar een kerstpakket, maar waar iemand ook écht iets aan heeft. Een extra glimlach tijdens de feestdagen, waardering voor het harde werken en bouwen aan de werkrelatie; samen met jou gaan wij hiervoor zorgen.

Wij hopen dan ook dat jij je meer dan welkom voelt. Of je nu een vraag hebt, nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden of direct een bestelling wilt plaatsen. 

We staan klaar om je te helpen.

Fijne feestdagen toegewenst.

Duco

Bekijk onze mogelijkheden voor de levering van unieke kerstpakketten

Samenstellen met specialist

Samen met onze specialist nemen we je wensen door. Indien gewenst doen we inspiratie op via onze webshop of showroom. Met het maximum bedrag wat je per pakket wilt investeren gaan wij aan de slag om te komen tot dat ene maatwerk kerstpakket waar je naar op zoek bent.

Kersttruck op locatie

Met de kersttruck op locatie zorg je voor een unieke en onvergetelijke ervaring. De kersttruck wordt gevuld met prachtige producten en in stijl aangekleed. Jouw medewerkers kunnen met het verkregen tegoed geheel zelfstandig hun eigen kerstpakket samenstellen. De levering vindt later plaats.

Kerstmarkt op locatie

Met een sfeervolle kerstmarkt op locatie zorg je voor dezelfde unieke ervaring als de kersttruck. Een gezellig evenement waar medewerkers zelf hun kerstpakket bij elkaar shoppen met het verkregen tegoed. De producten kunnen direct worden meegenomen of later netjes als ingepakt pakket worden afgeleverd.

Cadeaubon

Bied je medewerkers de mogelijkheid om zelf hun kerstpakket samen te stellen op basis van een vastgesteld tegoed. De cadeaubon wordt besteed in onze speciaal ontwikkelde online webshop waar vele producten te verkrijgen zijn. Na het shoppen wordt het ingepakt en afgeleverd.

Wat klanten zeggen over Westland Kerstpakket