Duco

Over Westland Kerstpakketten

Je personeel en zakenrelaties bedanken voor hun inzet tijdens de gezelligste periode van het jaar: de kerstdagen? Hoe wij vinden dat je deze feestdagen nog gezelliger kunt maken? Door het overhandigen van een uniek, leuk én lekker kerstpakket. Niet zomaar een kerstpakket, maar waar iemand ook écht iets aan heeft. Een extra glimlach tijdens de feestdagen, waardering voor het harde werken en bouwen aan de werkrelatie; samen met jou gaan wij hiervoor zorgen.

Westlandkerstpakket.nl is ontstaan uit My Events, een leverancier in evenement voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Onze focus: zorgen voor een onbezorgd moment, een moment van ultiem geluk, voor onze klanten. En of dat nu met een evenement is, of met een ultiem (kerst)geschenk… Wij zijn er voor jou, zodat jij naar niets, maar dan ook echt niks, hoeft om te kijken.

Wel zijn er feestdagen in de winter. De vraagstelling was dan ook: hoe kunnen wij klanten blijvend voorzien van onze dienstverlening?

In 2018 verkochten wij ons eerste kerstpakket. Al snel groeide dit uit tot een klantenbestand met toonaangevende bedrijven, binnen én buiten Westland. En daar worden wij dan weer heel blij van.

Waar wij het allemaal voor doen? Wij worden blij van een glimlach op jouw gezicht, bij het geven van een geschenk aan personeel en/of (zaken)relaties. Wij worden blij van de glimlach die dat bezorgt bij degene die het krijgt. Kerst. Het is niet voor niets de ‘happiest time of the year’.

Wij hopen dan ook dat jij je meer dan welkom voelt. Of je nu een vraag hebt, nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden of direct een bestelling wilt plaatsen. Wij maken er tijd voor. Tot snel!

We staan klaar om je te helpen.

Fijne Feestdagen toegewenst.

Duco

Wat klanten zeggen over Westland Kerstpakket

Tot nu toe

5.991

Kerstpakketten geleverd

Leuke en unieke kerstpakketten! De keuze is reuze. Weleens gedacht aan een verse kalkoen? Eventueel gecombineerd met andere food of non-food producten? Je kunt ook producten voorzien van jouw bedrijfslogo voor een extra bijzondere uitstraling.