Kerstmarkt op locatie

Gezellig! Organiseer je eigen kerstmarkt voor medewerkers op eigen locatie

Met de kerstmarkt op locatie zorg je voor een gezellig evenement waar jouw medewerkers hun eigen kerstpakket bij elkaar shoppen en direct mee kunnen nemen.

Op het evenement, waar wij ook volledige catering en aankleding kunnen verzorgen, creëren wij jullie eigen gezellige sfeervolle kerstmarkt om gezamenlijk het jaar af te sluiten. Beschik over de mogelijkheid om het evenement volledig door ons te laten organiseren. Hierbij staat compleet maatwerk en volledige ontzorging voorop.

Een eigen kerstmarkt op locatie. Hoe werkt dat?

Het organiseren van het kerstmarkt evenement is een compleet begeleid proces. Onze specialist helpt jullie met het samenstellen van het programma. Ook begeleiden wij bij het zoeken naar producten die passen bij jullie wensen en budget. Desgewenst geven wij adviezen ten aanzien van de catering en aankleding of nemen wij het zelfs compleet voor je uithanden.

Neem contact op

Samen met onze specialist gaan we aan de slag om het event te bespreken. Op basis van jullie behoefte, de samenstelling van het bedrijf en andere aanvullende wensen stellen we gezamenlijk het assortiment en programma samen.

Ontvang voorstel

Nadat alle wensen en mogelijkheden in kaart zijn gebracht, gaat onze specialist aan de slag om een passend voorstel te schrijven. Deze wordt doorgenomen en waar nodig aangevuld totdat het volledig naar wens is.

Evenement

Met kraampjes wordt jullie locatie omgetoverd tot een ware kerstmarkt. De catering en aankleding kunnen wij voor je verzorgen voor een gezellig en sfeervol evenement. De medewerkers shoppen onder het genot van een hapje en een drankje hun kerstpakket bij elkaar.

Levering

Met het verkregen tegoed wandelen de medewerkers langs de kraampjes en kiezen zij hun producten. De producten kunnen direct worden meegenomen. Ook kunnen de producten worden verpakt tot een kerstpakket en later worden afgeleverd.

Met de kerstmarkt op locatie creëer je een unieke ervaring

Neem contact op zodat we samen met onze specialist een keuze kunnen maken wat het beste past bij jouw behoefte.

Wil je iets speciaals zoals bijvoorbeeld het bedrukken van producten, het laten ontwerpen van producten, exclusieve producten, dagverse producten of een goede wijn? Ook dat is geen enkel probleem. Dan nodigen wij desgewenst ook die specialist uit aan tafel voor het beste advies. Samen met een gespecialiseerd team komen wij gegarandeerd tot de mooiste oplossingen voor een onvergetelijke kerst voor jullie medewerkers!

Meer dan 5000 artikelen! Doe nu inspiratie op en bekijk ons assortiment!

Bekijk ook onze andere mogelijkheden voor de levering van unieke kerstpakketten

Samenstellen met specialist

Samen met onze specialist nemen we je wensen door. Indien gewenst doen we inspiratie op via onze webshop of showroom. Met het maximum bedrag wat je per pakket wilt investeren gaan wij aan de slag om te komen tot dat ene maatwerk kerstpakket waar je naar op zoek bent. 

Kersttruck op locatie

Met de kersttruck op locatie zorg je voor een onvergetelijke ervaring. De kersttruck wordt gevuld met prachtige producten. Jouw medewerkers kunnen met het verkregen tegoed zelfstandig hun eigen kerstpakket samenstellen. Beschik over de mogelijkheid om de catering en zaal aankleding geheel door ons te laten verzorgen.

Cadeaubon

Bied je medewerkers de mogelijkheid om zelf hun kerstpakket samen te stellen op basis van een vastgesteld tegoed. De cadeaubon wordt besteed in onze speciaal ontwikkelde online webshop waar vele producten te verkrijgen zijn. Na het shoppen wordt het netjes ingepakt en afgeleverd op locatie of bij de medewerker thuis.

Wat klanten zeggen over Westland Kerstpakket