Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag:
   07:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag:
   09:00 - 15:00 uur
  • Zondag:
   12:00 - 15:00 uur

Stel ons je vraag en we nemen binnen 24 uur contact met je op, 7 dagen per week

Contact- en offerteformulier

Geïnteresseerd geraakt in onze producten en dienstverlening? Heb je een vraag? Wil je in gesprek gaan en de mogelijkheden verkennen?

Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.
Of neem direct contact met ons via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Bekijk onze mogelijkheden voor de levering van unieke kerstpakketten

Samenstellen met specialist

Samen met onze specialist nemen we je wensen door. Indien gewenst doen we inspiratie op via onze webshop of showroom. Met het maximum bedrag wat je per pakket wilt investeren gaan wij aan de slag om te komen tot dat ene maatwerk kerstpakket waar je naar op zoek bent.

Kersttruck op locatie

Met de kersttruck op locatie zorg je voor een unieke en onvergetelijke ervaring. De kersttruck wordt gevuld met prachtige producten en in stijl aangekleed. Jouw medewerkers kunnen met het verkregen tegoed geheel zelfstandig hun eigen kerstpakket samenstellen. De levering vindt later plaats.

Kerstmarkt op locatie

Met een sfeervolle kerstmarkt op locatie zorg je voor dezelfde unieke ervaring als de kersttruck. Een gezellig evenement waar medewerkers zelf hun kerstpakket bij elkaar shoppen met het verkregen tegoed. De producten kunnen direct worden meegenomen of later netjes als ingepakt pakket worden afgeleverd.

Cadeaubon

Bied je medewerkers de mogelijkheid om zelf hun kerstpakket samen te stellen op basis van een vastgesteld tegoed. De cadeaubon wordt besteed in onze speciaal ontwikkelde online webshop waar vele producten te verkrijgen zijn. Na het shoppen wordt het ingepakt en afgeleverd.

Wat klanten zeggen over Westland Kerstpakket