Shoppen met de cadeaubon

Shoppen met de cadeaubon

Kerstpakketten bestellen door ze zelf online samen te stellen

Naast unieke evenementen om jouw medewerkers hun kerstpakket te overhandigen, bieden we ook de cadeaubon aan.

Een alternatief om de medewerker geheel zelfstandig en wanneer zij dat willen, hun kerstpakket te laten samenstellen in een online webshop. Met een vooraf vastgesteld budget kan er een keuze gemaakt worden uit de vele producten. Alle producten zijn gecategoriseerd in thema's en mooi visueel weergegeven.

Beschik je over vele medewerkers die landelijk actief zijn? Of kies je voor gemak? Dan is dit een ideale uitkomst!

De online kerstmarkt. Hoe werkt dat?

Niet meteen een geheel event neer willen zetten maar toch iets unieks aan je medewerkers aanbieden? Dat kan natuurlijk ook bij Westland Kerstpakket. Hiervoor bieden we de cadeaubon. In een online omgeving kunnen jouw medewerkers hun eigen kerstpakket met de cadeaubon bij elkaar shoppen. Nadat ze de inloggegevens hebben ontvangen, kunnen zij op ieder moment van de dag, in een gepersonaliseerde omgeving, hun eigen kerstpakket samenstellen. Laagdrempelig en niet gehinderd door afspraken, agenda's of verhinderd door andere omstandigheden.

Neem contact op

Samen met onze specialist gaan we aan de slag wat je wensen zijn. We nemen de online webshop door en stellen het beschikbare budget samen. De styling van de webshop wordt besproken. Ook de werking en communicatie met betrekking tot het inloggen en de levering spreken we door.

Ontvang voorstel

Nadat alle wensen en mogelijkheden in kaart zijn gebracht, gaat onze specialist aan de slag om een passend voorstel te schrijven. Deze wordt doorgenomen en waar nodig aangevuld totdat het volledig naar wens is.

Winkelen

Op de afgesproken dag wordt de webshop geopend. De medewerkers kunnen via de ontvangen e-mail hun inloggegevens gebruiken. Zelfstandig navigeren ze door de website heen op zoek naar interessante producten die ze in hun kerstpakket willen.

Levering

Alle producten worden na de sluiting van webshop samengesteld en verpakt. De ingepakte kerstpakketten worden vervolgens op locatie afgeleverd of direct verzonden aan de medewerker. In beide gevallen komt de naam van de medewerker op het pakket.

De keuze is reuze! Met meer dan 5000 artikelen voor een ieder wat wils!

Neem contact op zodat we samen met onze specialist een keuze kunnen maken wat het beste past bij jouw behoefte.

Wil je iets speciaals zoals bijvoorbeeld het bedrukken van producten, het laten ontwerpen van producten, exclusieve producten, dagverse producten of een goede wijn? Ook dat is geen enkel probleem. Dan nodigen wij desgewenst ook die specialist uit aan tafel voor het beste advies. Samen met een gespecialiseerd team komen wij gegarandeerd tot de mooiste oplossingen voor een onvergetelijke kerst voor jullie medewerkers!

Bekijk ook onze andere mogelijkheden voor de levering van unieke kerstpakketten

Samenstellen met specialist

Samen met onze specialist nemen we je wensen door. Indien gewenst doen we inspiratie op via onze webshop of showroom. Met het maximum bedrag wat je per pakket wilt investeren gaan wij aan de slag om te komen tot dat ene maatwerk kerstpakket waar je naar op zoek bent. 

Kersttruck op locatie

Met de kersttruck op locatie zorg je voor een onvergetelijke ervaring. De kersttruck wordt gevuld met prachtige producten. Jouw medewerkers kunnen met het verkregen tegoed zelfstandig hun eigen kerstpakket samenstellen. Beschik over de mogelijkheid om de catering en zaal aankleding geheel door ons te laten verzorgen.

Kerstmarkt op locatie

Met een sfeervolle kerstmarkt op locatie zorg je voor een unieke ervaring. Een gezellig evenement waar medewerkers zelf hun kerstpakket bij elkaar shoppen met het verkregen tegoed. Beschik over de mogelijkheid om de catering en zaal aankleding geheel door ons te laten verzorgen.

Wat klanten zeggen over Westland Kerstpakket