IMG_6589

Maatwerk kerstpakketten

Op zoek naar een uniek geschenk voor je personeel of zakenrelatie?

Of het nu gaat om jouw personeel of een zakenrelatie. Het is traditie om rondom de kerstdagen de mensen te bedanken voor hun inzet, loyaliteit en de prettige samenwerking. Dit doe je door een kerstpakket of relatiegeschenk cadeau te doen. Vele bedrijven zijn ieder jaar weer opzoek naar een uniek, leuk en ook lekker kerstpakket wat ook nog eens nuttig is.

Wij hebben de oplossing.

Maatwerk kerstpakketten. Hoe werkt het samenstellen?

Het samenstellen van het maatwerk kerstpakket is een compleet begeleid proces. Onze specialist helpt met adviezen en het zoeken naar producten die passen bij jullie wensen en budget.

Neem contact op

Neem contact op met Westland Kerstpakket. Samen met onze specialist gaan we aan de slag om jullie eisen en wensen in kaart te brengen. We nemen de mogelijkheden door en bepalen de juiste richting.

Ontvang voorstel

Nadat alle wensen en mogelijkheden in kaart zijn gebracht gaat onze specialist een passend voorstel schrijven. Deze wordt gevisualiseerd weergegeven, gezamenlijk doorgenomen en waar nodig aangevuld.

Productie

Eenmaal een kerstpakket gekozen worden de producten ingekocht en netjes ingepakt in een passende doos of geven we het een luxere uitstraling in cellofaan. De order wordt verzameld en klaargezet voor transport.

Levering

De ingepakte kerstpakketten worden zorgvuldig geladen en getransporteerd naar de door jou opgegeven locatie. Eenmaal uitgeladen kunnen de kerstpakketten  overhandigd worden aan de medewerkers.

Kerstpakketten, hét cadeau voor de feestdagen

Neem contact op zodat we samen met onze specialist een keuze kunnen maken wat het beste past bij jouw behoefte.

Wil je iets speciaals zoals bijvoorbeeld het bedrukken van producten, het laten ontwerpen van producten, exclusieve producten, dagverse producten of een goede wijn? Ook dat is geen enkel probleem. Dan nodigen wij desgewenst ook die specialist uit aan tafel voor het beste advies. Samen met een gespecialiseerd team komen wij gegarandeerd tot de mooiste oplossingen voor een onvergetelijke kerst voor jullie medewerkers!

Meer dan 5000 artikelen! Doe nu inspiratie op en bekijk ons assortiment!

Bekijk ook onze andere mogelijkheden voor de levering van unieke kerstpakketten

Kersttruck op locatie

Met de kersttruck op locatie zorg je voor een onvergetelijke ervaring. De kersttruck wordt gevuld met prachtige producten. Jouw medewerkers kunnen met het verkregen tegoed zelfstandig hun eigen kerstpakket samenstellen. Beschik over de mogelijkheid om de catering en zaal aankleding geheel door ons te laten verzorgen.

Kerstmarkt op locatie

Met een sfeervolle kerstmarkt op locatie zorg je voor een unieke ervaring. Een gezellig evenement waar medewerkers zelf hun kerstpakket bij elkaar shoppen met het verkregen tegoed. Beschik over de mogelijkheid om de catering en zaal aankleding geheel door ons te laten verzorgen.

Cadeaubon

Bied je medewerkers de mogelijkheid om zelf hun kerstpakket samen te stellen op basis van een vastgesteld tegoed. De cadeaubon wordt besteed in onze speciaal ontwikkelde online webshop waar vele producten te verkrijgen zijn. Na het shoppen wordt het netjes ingepakt en afgeleverd op locatie of bij de medewerker thuis.

Wat klanten zeggen over Westland Kerstpakket