Kersttruck op locatie

Uniek! Overhandig het kerstpakket dit jaar met een kerstruck op jullie eigen locatie

Met de kersttruck op locatie zorg je voor een gezellig evenement. Een unieke en onvergetelijke ervaring waarbij een heuse kersttruck verschijnt op jullie eigen locatie!

Gevuld met prachtige producten en natuurlijk helemaal in stijl aangekleed. Jouw medewerkers kunnen met het verkregen tegoed zelfstandig shoppen waarbij ook de catering met een lekker hapje en drankje geheel door ons verzorgd kan worden. Een volledig verzorgd en gezellig evenement om jouw medewerkers zelfstandig hun kerstpakket te laten samenstellen.

Kersttruck op locatie. Hoe werkt het?

Het organiseren van het kersttruck evenement is een compleet begeleid proces. Onze specialist helpt jullie met het samenstellen van het programma. Ook begeleiden en adviseren wij bij het zoeken naar producten die passen bij jullie wensen en budget.

Neem contact op

Samen met onze specialist gaan we aan de slag om het event te bespreken. Op basis van jullie behoefte, de samenstelling van het bedrijf en andere aanvullende wensen stellen we gezamenlijk het assortiment en programma samen.

Ontvang voorstel

Nadat alle wensen en mogelijkheden in kaart zijn gebracht, gaat onze specialist aan de slag om een passend voorstel te schrijven. Deze wordt doorgenomen en waar nodig aangevuld totdat het volledig naar wens is.

Evenement

De kersttruck komt naar locatie waar de medewerkers met het verkregen tegoed  zelfstandig hun kerstpakket bij elkaar shoppen. Beschik over de mogelijkheid om ook de catering en aankleding van jouw locatie te laten verzorgen voor een compleet kerst event. 

Levering

Alle gekozen producten worden na het event keurig samengesteld en verpakt. De ingepakte kerstpakketten worden vervolgens klaargezet voor transport. Ze kunnen op locatie worden bezorgd of desgewenst direct verzonden worden aan de medewerkers.

De kersttruck op locatie een unieke happening

Neem contact op zodat we samen met onze specialist een keuze kunnen maken wat het beste past bij jouw behoefte.

Wil je iets speciaals zoals bijvoorbeeld het bedrukken van producten, het laten ontwerpen van producten, exclusieve producten, dagverse producten of een goede wijn? Ook dat is geen enkel probleem. Dan nodigen wij desgewenst ook die specialist uit aan tafel voor het beste advies. Samen met een gespecialiseerd team komen wij gegarandeerd tot de mooiste oplossingen voor een onvergetelijke kerst voor jullie medewerkers!

Meer dan 5000 artikelen! Doe nu inspiratie op en bekijk ons assortiment!

Bekijk ook onze andere mogelijkheden voor de levering van unieke kerstpakketten

Samenstellen met specialist

Samen met onze specialist nemen we je wensen door. Indien gewenst doen we inspiratie op via onze webshop of showroom. Met het maximum bedrag wat je per pakket wilt investeren gaan wij aan de slag om te komen tot dat ene maatwerk kerstpakket waar je naar op zoek bent. 

Kerstmarkt op locatie

Met een sfeervolle kerstmarkt op locatie zorg je voor een unieke ervaring. Een gezellig evenement waar medewerkers zelf hun kerstpakket bij elkaar shoppen met het verkregen tegoed. Beschik over de mogelijkheid om de catering en zaal aankleding geheel door ons te laten verzorgen.

Cadeaubon

Bied je medewerkers de mogelijkheid om zelf hun kerstpakket samen te stellen op basis van een vastgesteld tegoed. De cadeaubon wordt besteed in onze speciaal ontwikkelde online webshop waar vele producten te verkrijgen zijn. Na het shoppen wordt het netjes ingepakt en afgeleverd op locatie of bij de medewerker thuis.

Wat klanten zeggen over Westland Kerstpakket