Westlandkerstpakket.nl - Logo 500

Stel zelf jouw kerstpakket samen

De zoektocht naar een uniek, leuk en soms ook lekker kerstpakket of relatiegeschenk duurt vaak lang. Want wat moet je nu geven? De keuze is reuze en je creatieve geest wordt op de proef gesteld.

Geen punt! Er zijn meerdere mogelijkheden om te komen tot dat ene kerstpakket waar je enthousiast van wordt. Daar helpen wij je uiteraard bij.

Op zoek naar een uniek geschenk voor je personeel of zakenrelatie?

Kerstpakketten, hét cadeau voor de feestdagen

Of het nu gaat om personeel of een zakenrelatie. Het is traditie om rondom de kerstdagen de mensen te bedanken voor hun inzet, loyaliteit en de prettige samenwerking. Dit doe je door een kerstpakket of relatiegeschenken cadeau te doen. Vele bedrijven zijn ieder jaar weer opzoek naar een uniek, leuk en ook lekker kerstpakket wat ook nog eens nuttig is.

Wij hebben de oplossing.

Kerstpakket samenstellen
Kerstpakket samenstellen

Meer dan 3000 artikelen

Al onze producten zijn ondergebracht in onze webshop. Je kunt ze zelfstandig bekijken.

Nadat je contact met ons hebt opgenomen, maakt onze specialist een afspraak zodat we je wensen kunnen verkennen.

Gecategoriseerd in thema's gaat onze specialist samen met jou een richting bepalen die overeenkomt met jouw wensen. Zie je leuke producten? Dan selecteren we het.

Alle producten zijn visueel weergegeven in onze webshop zodat je gelijk een indruk hebt hoe het eruit ziet. Na selectie van alle geselecteerde producten ontstaat er een weergave hoe je kerstpakket eruit komt te zien.

Ook de verpakking kan gevarieerd worden om het kerstpakket de beste uitstraling te geven die het verdient.

Hoe je kerstpakket samen te stellen?

Het samen stellen van het kerstpakket kan op meerdere manier. Er zijn in totaal 4 mogelijkheden. Samen met onze specialist maak je een keuze wat het beste past bij jouw behoefte. Wil je iets speciaals zoals bijvoorbeeld het bedrukken van producten, een verse kalkoen of een goede wijn? Dan nodigen wij ook die specialist uit aan tafel voor het beste advies.

Bepaal bedrag

Kies zelf een maximum bedrag wat je per pakket en doelgroep wilt investeren. Je kunt je wensen en kaders aangeven zodat onze specialisten een voorstel kunnen doen.

Samenstellen

Beschik over de mogelijkheid om zelf online een kerstpakket samen te stellen, om het te laten samenstellen of om een kersttruck voor te laten rijden en de medewerker zelf te laten kiezen.

Cadeaubon

Biedt medewerkers de gelegenheid om met een cadeaubon zelf hun kerstpakket samen te stellen. De online shop 'customizen' we met een logo en filmpje van jouw bedrijf.

Winkelende medewerkers

Een kerstmarkt of kersttruck op locatie. Een gezellig evenement waar medewerkers zelf hun kerstpakket bij elkaar shoppen. Direct mee te nemen of later te verzenden als ingepakt pakket.

Gespecialiseerd in verse food producten

Hoe uniek is het om verse food producten te ontvangen in je kerstpakket? Het is niet allen lekker, maar ook gezond. Proef de kwaliteit en laat jezelf verrassen.

We bieden een breed assortiment van verschillende verse groente, fruit, vlees, vis en delicatesse zoals kalkoen en rollade die we kunnen verwerken in het kerstpakket.

Productie

Nadat je je voorkeur en akkoord hebt uitgesproken over een kerstpakket gaat het in productie.

Alle producten worden samengebracht in jouw kerstpakket welke met zorg wordt bereid.

Levering kerstpakketten

Levering

Is je kerstpakket klaar? Dan gaat het naar je bedrijf zodat je het kunt overhandigen aan je personeel of zakenrelaties. De kerstpakketten kunnen op twee manieren geleverd worden. Je kunt ze komen ophalen of wij leveren ze af op locatie. Onze specialist legt de vraag aan je voor zodat jij een keuze kunt maken.

Presentatie op locatie

We laten de harten van jouw medewerkers of zakenrelaties graag sneller kloppen. De presentatie van de kerstpakketten en de overhandiging ervan moet immers een feestje zijn.

Aflevering kerstpakketten klant Horticulture Services

Deze bedrijven gingen je voor

Kerstpakketten bestellen door ze zelf samen te stellen

De zoektocht naar een leuk en uniek kerstpakket relatiegeschenk duurt vaak lang. Want wat moet je nu geven? De keuze is reuze. Heb je wel eens gedacht aan een uniek en traditioneel geschenk? Een kalkoen bijvoorbeeld? Eventueel gecombineerd met andere food of non-food producten?

Wat klanten zeggen over Westland Kerstpakket